Evijärven reunaehdot ovat lukio ja lääkäri

Viime keskiviikkona Evijärven kunta järjesti tiedotus- ja keskustelutilaisuuden kuntarakenneselvityksestä, jota se tekee Kruunupyyn, Luodon, Pedersören, Pietarsaaren ja Uudenkaarlepyyn kanssa.
–Valtuutetut ovat linjanneet iltakoulussa, että tärkeimmät reunaehdot ovat lukio-opetuksen säilyttäminen ja terveysaseman palvelutason säilyttäminen niin, että siellä on lääkärin vastaanotto, sanoi kunnanhallituksen puheenjohtaja Terhi Kultalahti (kesk).

Lue lisää Järviseudun Sanomien numerosta 38/2014.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.