Lappajärvellä huutokaupataan koulutavaroita

Ensi lauantaina 25. lokakuuta järjestetään Lappajärvellä huutokauppa, jossa myydään kouluille tarpeettomiksi jääneitä tavaroita. Paikkana on Kotiahonkujan varrella sijaitseva koulurakennus, jossa viimeksi toimi Kirkonkylän koulu.
Lappajärven yhteiskoulun rehtori Matti Mäkelä arvioi, että huutokaupassa halutuimpia tulevat olemaan opetustaulut ja kartat. Pahvisten taulujen aiheet ovat historiasta, kristinuskosta, biologiasta ja matematiikasta.
–Etukäteen on tullut kyselyjä etenkin mustapohjaisista opetustauluista, joissa esitellään kasveja. Kaiken kaikkiaan tauluja löytyy useita satoja, koska niitä on aikoinaan tuotu lakkautetuilta kyläkouluilta.

Lue lisää Järviseudun Sanomien numerosta 43/2014.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.