Voittaessamme

Jokaisessa järjestään, pienestä pitäen, uinailee tarvetta ja kykyjäkin toimiin täällä yhteisen elämän suloudeksi. Mistä muusta kaikki hyvä tänne tulisi! Lapset tulevat surullisiksi toistensa kokemasta kärsimyksestä, surusta.

Leikit ja elämä maittaa siellä missä toteutuu Yhteinen Hyvä Tunnelma! Elämä kokonaan täällä on yhteinen iso leikki, ja kaikilla on ollut oikeus
vähäinenkin – taipumustensa ominta sisältöä tähän leikkiin lisätä.

Mutta, ikävä kyllä! Pimeyden voimien ja tietämättömyyden välillä on liitto. Eikä ole kokonaan omaa syytämme, mielettömät laiminlyöntimme,  viihtyä kauan kylmässä henkisessä häkissä. Pahuus toimii tahallaan pelottavasti – siinä sen voima ja toimintatapa – hyvyys suunnattoman salaperäisesti, tyynenä se pitelee “ässiä” käsissään: voittaessaan pelin avautuu elämälle aavistamattomat mahdollisuudet!

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.