Lukijan mielipideartikkeli:

Rohkeita ratkaisuja, vastuullisesti

Kristillisdemokraattien eduskuntavaalien vaaliteemat jatkavat rohkeasti puolueen toteuttamaa työtä kansamme edustajina. Teemat ovat; Rohkeus parantaa turvallisuutta, Rohkeus luoda kasvua ja Rohkeus rakentaa tulevaisuutta. Nämä jatkavat samalla linjalla kuin Kristillisdemokraatit ovat toimineet, nyt mennään aloitetulla tiellä pitkäjänteisesti eteenpäin. Nämä mainitut teemat kuvastavat myös sitä työtä mitä KD on kuluvallakin eduskuntakaudella tehnyt. Puolustanut perheitä, halunnut panostaa yritysten menestymisedellytysten luomiseen ja tehnyt työtä että maan sisäinen ja ulkoinen turvallisuus säilyy ja paranee.
Päätöksiä tehdessä tilanteessa, missä verotulot eivät riitä nykyiseen toimintaan sellaisenaan, osa päätöksistä on vaikeita. Kristillisdemokraattien ajamissa asioissa on aina otettu huomioon niiden pitkäaikainen vaikutus lapsiin, vanhuksiin, naisiin, miehiin, tavallisiin ihmisiin, meihin kansalaisiin. Valintoja on tehtävä, mutta niiden vaikutus ihmisten arkipäivään jäätävä mahdollisimman vähäiseksi. Jos on karsittava, karsitaan sieltä mistä häiriötä vähiten syntyy. Muutetaan rakenteita, mutta ei supisteta suorittavaa porrasta. Näin tehtiin esimerkiksi poliisin osalta, hallintoa karsittiin, mutta poliisien määrään ei tullut merkittäviä muutoksia. KD:n ministerin alaisena toiminut sisäministeriö on päässyt ministeriöistä parhaiten tavoitteisiinsa. Tämä johtuu määrätietoisesta ja ahkerasta sekä vastuullisesta ja rohkeasta tavasta työskennellä ja valmistella asiat.
Tulevaisuus on edessä eikä se näytä vielä kovin valoisalta. Tulevan eduskunnan työ tulee olemaan haasteellista. Kristillisdemokraattien vaaliteemat nostavat esille ne tärkeimmät asiat, joihin halutaan panostaa ja joista ei tingitä. Perheissä tehdään maamme tulevaisuus hyväksi tai huonoksi. KD puolustaa rohkeasti perheitä. Perheystävällinen yhteiskunta tavoitteena palveluita tulee suunnata perheiden tarpeisiin ja tukeen kasvatustyössä. Keskeiset palvelut tulee järjestää lähipalveluina.
Yrittäjyys luo työpaikkoja ja edesauttaa kasvua. Työn tekeminen luo talouden ja hyvinvoinnin perustan. Suurin osa uusista työpaikoista syntyy pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Näiden työllisyyden edellytyksiä täytyy parantaa ja uusien yritysten perustamisen kynnystä madallettava. Innovaatio ja rahoitustukea täytyy suunnata PK-yrityksiin.
Turvallisuus on ihmisen perustarve. Välittäminen luo turvallisuutta. Ketään ei jätetä yksin. Syrjäytymisen ehkäisyyn täytyy panostaa. Seniorikansalaisten toimintakykyä edistetään riittävällä tuella, oikea-aikaisella hoidolla ja kuntoutuksella taataksemme turvallisen vanhuuden. Suomen turvallisuutta parannetaan vahvistamalla puolustusvoimien toimintakykyä. Sisäisen turvallisuuden säilymiseksi poliisin ja oikeuslaitoksen riittävistä voimavaroista on myös huolehdittava. Kannatamme yhteistyötä Pohjoismaiden, YK:n, Naton ja EU:n kanssa rauhan turvaamiseksi.
Kansanedustajaehdokkaana voin hyvillä mielin sitoutua näihin vaaliteemoihin.

Mainos
Lue lisää

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Valtio kunnan kukkarolla.

Valtio kunnan kukkarolla 

Näyttää vahvasti siltä, että yhä kiristyvässä talousahdingossaan valtio kurkkii myös kuntien kukkarolle. Ei sinänsä mitään uutta

Jos Stubb valittaisiin, niin meillä olisi kokoomuslaiset pääministeri, ulkoministeri, puolustusministeri ja (entinen) kokoomuslainen presidentti, kirjoittaa Mauri Nygård mielipidetekstissään.

Pitihän se arvata!

Pitihän arvata, että Pekka Haavistoa lyödään seksuaalisesta suuntautumisestaan. Raamatun mukaan kuitenkin homous ja sen tukeminen

Kokoomuksen presidentinvaaliehdokas Alexander Stubb käy parhaillaan kiivasta kampanjaa. Alajärvellä hän sai päähänsä Ankkureiden pipon.

Ken onkaan kyvykkäin?

On tullut seurattua tiiviisti TV-tenttejä presidentinvaalien tiimoilta. Niitä onkin ollut menneiden viikkojen mittaan runsaasti ja

Valtio kunnan kukkarolla.

Valtio kunnan kukkarolla 

Näyttää vahvasti siltä, että yhä kiristyvässä talousahdingossaan valtio kurkkii myös kuntien kukkarolle. Ei sinänsä mitään uutta

Jos Stubb valittaisiin, niin meillä olisi kokoomuslaiset pääministeri, ulkoministeri, puolustusministeri ja (entinen) kokoomuslainen presidentti, kirjoittaa Mauri Nygård mielipidetekstissään.

Pitihän se arvata!

Pitihän arvata, että Pekka Haavistoa lyödään seksuaalisesta suuntautumisestaan. Raamatun mukaan kuitenkin homous ja sen tukeminen

Kokoomuksen presidentinvaaliehdokas Alexander Stubb käy parhaillaan kiivasta kampanjaa. Alajärvellä hän sai päähänsä Ankkureiden pipon.

Ken onkaan kyvykkäin?

On tullut seurattua tiiviisti TV-tenttejä presidentinvaalien tiimoilta. Niitä onkin ollut menneiden viikkojen mittaan runsaasti ja

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.