Evijärvellä avattiin uusi S-market

Väki jonotti innokkaasti Evijärvellä viime torstaina avattuun S-marketiin. Tilaa uudessa myymälässä on noin 1 000 neliötä ja myynnissä 10 000 artikkelin valikoima. Myymälä työllistää kymmenen henkilöä.
Evijärven S-market on Osuuskauppa KPO:n omistama kauppa. Kokkolassa pääkonttoriaan pitävä KPO toimii Kokkolan, Pietarsaaren, Vaasan ja Ylivieskan talousalueilla. Evijärven S-market on KPO:lle miljoonatason investointi.

Lisää tunnelmia Evijärveltä huomisessa Järviseudun Sanomissa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.