Onko Taavetti Laatikaisesta muistitietoa?

Olen kirjoittamassa artikkelia kenraali Taavetti Laatikaisen Lappajärven vuosista. Hän tuli kasvattisetänsä opettaja Heikki Laatikaisen kanssa Lappajärvelle 1901. Taavetti lähti Saksaan jääkärialokkaaksi Lappajärveltä neljän muun nuorukaisen kanssa joulun tienoissa 1915. Taavetti muutti vapaussodan jälkeen RUK:n johtajana puolisonsa Julian ja poikansa Eskon kanssa 1.11.1922 Lappajärven seurakunnasta Haminaan.
Olisin kiitollinen Taavetti Laatikaisen Lappajärven ajoista saamastani muistitiedosta.

Veikko Leväniemi, puh. 0442991004, sposti: vlevaniemi@luukku.com.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.