Kuolonkolari Kauhavalla

Julkaistu:

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

Maanantaina kello 22.32 aikaan tuli poliisille ilmoitus Kortesjärventiellä Tanelintien risteyksen kohdilla tapahtuneesta henkilöauton ja kuorma-auton välisestä liikenneonnettomuudesta ja tapahtumapaikalla selvisi, että perävaunulla varustettu maitoauto oli ajanut Kortesjärventietä Kortesjärven suunnasta kohti Kauhavaa, jolloin suurella nopeudella vastaan tullut henkilöauto siirtyi tuntemattomasta syystä vähää ennen kohtaamista kuorma-auton kaistalle törmäten kuorma-auton keulaan voimakkaasta väistöliikkeestä huolimatta ja törmäyksen voimasta molemmat ajoneuvot suistuivat tieltä maitoauton kaatuessa ja henkilöauton syttyessä tuleen.
Henkilöautoa kuljettanut kauhavalainen mies oli menehtynyt välittömästi kolarissa ja kuorma-auton kuljettaja loukkaantui sekä kuorma-auton takana ajanut henkilöauto vaurioitui lentävistä autonosista.
Tapahtuman selvittely jatkuu.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.