Olisiko nyt rollaattorimarssin aika?

Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiri ry kirjoitti eläkeläisköyhyydestä. Juuri näin, eläkeläisköyhyys on niin totta ja niin surullista. Oliskohan nyt rollaattorimarssin paikka?
Jospa vanhukset marssisivat Helsingin senaatintorille rollaattoreineen, toisilla olisi mukanaan vaikka tippapullokeppi ja yöastia. Saisiko näistä välineistä samanlaisen metelin kuin saivat traktorit? Olisiko senaatintorilla pääministeri, ministereitä ja oppositiojohtajia yhtä paljon kuin oli sillä toisella marssilla? Saisivatko rollaattorit sellaisen julkisuuden kuin traktorit? Ennen kaikkea, olisiko marssin tulos yhtä hyvä kuin oli traktorimarssin tulos?
Olisiko hallituksella marssin jälkeen lähes joka ulostulossaan hyvää jaettavaa vanhuksille, niin kuin nyt on ollut traktorimarssijoille? Peruisiko hallitus myös rollaattorimarssijoihin kohdistuvat säästöt ja leikkaukset? Lupaisiko hallitus heille myös yleistä tukea, kriisitukea ja lupaisiko se poistaa heiltä kiinteistöveron? Luvattaisiinko heille, että lisäbudjetissa tulee lisää tukea? Eräs traktorimarssilainen sanoi television haastattelussa marssin jälkeen: ”Luotan siihen että Sipilä ja Tiilikainen pitää meistä huolen.”
Kuka pitäisi eläkeläisistä huolen?

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.