Avoimien kylien päivänä kirppistellään

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärvi muuttuu lauantaina jälleen yhdeksi suureksi kirpputoriksi, kun suuri pihakirppiskierros levittäytyy pitkin pitäjää. Tapahtuma järjestetään nyt kolmannen kerran. Tapahtumaan on ilmoittautunut yli 30 pihaa. Kaikki pihakirppiskohteet on merkitty tarkkoine osoitteineen karttaan, joka on nähtävillä muun muassa tapahtuman facebook-sivulla.

Evijärven pihakirppiskierros on osa valtakunnallista Avoimien kylien päivää. Avoimet kylät on nimensä mukaan pop up -tyyliin toteutettu päivä, jonka aikana on mahdollisuus tutustua kylien elämään. Monipuolisten tapahtumien järjestelyistä ja ohjelmista vastaavat kylien aktiiviset ihmiset, yhdistykset, yritykset ja muut toimijat. Teemapäivän organisoivat maakunnalliset kyläyhdistykset ja paikalliset Leader-ryhmät yhdessä Suomen Kylätoiminta ry:n kanssa.

Avoimien kylien päivänä pääsee kirppistelemään muuallakin kuin Evijärvellä. Leader Aisaparin alueella kirppistapahtuma järjestetään myös Lehtimäen Rannankylässä, Lappajärven Tarvolassa ja Kortesjärven Purmojärvellä sekä Kauhavan Alahärmässä Riuhtaasuissa. Kauhavan Alakylässä on puolestaan ohjelmassa pyöräilyä ja siltojen bongausta ja Alajärven Kaartusella kyläpäivä. Evijärven Väinöntalolla on kehruukurssi ja Luoma-aholla on lasten taideleiri.

Leader Kuudestaan alueella pihakirppiksiä on tarjolla ainakin Soinin Hautakylällä ja Kukonkylällä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.