Ankkurit nipisti pisteen Vedolta

Miesten Superpesiksen järviseutulaisjoukkueet Vimpelin Veto ja Alajärven Ankkurit mittelivät sarjapisteistä pitkän kaavan mukaan. Lähes kolme tuntia kestäneessä ottelussa Ankkurit voitti avausjakson niukasti 1-2, kun taas Veto oli parempi toisella jaksolla juoksuin 6-3. Supervuoro pelattiin juoksuitta. Kotiutuskisan aluksi Ankkurit meni 0-2 -johtoon. Veto vastaasi omalla sisävuorollaan, kun Matias Rinta-aho löi 1+1 ja Henri Puputti kotarin loppulukemat 3-2. Illan saldona sarjakärki Vedolle kaksi pistettä ja perää pitävälle Ankkureille yksi.

Vierasjoukkueen käskyttäjä Matti Iivarinen oli tyytyväinen jaksovoittoon ja joukkueensa peli-ilmeeseen. Kotijoukkueen pelinjohtaja Sami-Petteri Kivimäki totesi puolestaan kotiuttamisen olleen hankalaa, mutta kiitteli samalla Henri Puputin lyömiä ratkaisujuoksuja.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.