Maatalousmuovia kerätään veloituksetta

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan Muovikierrätys Oy ja Suomen 4H-liitto ovat aloittaneet maatalousmuovin, eli käytännössä auma- ja paalimuovikalvojen, keräämisen koko maassa. Ne kierrätetään uusiomuovin raaka-aineeksi.
Pohjanmaan Muovikierrätys noutaa jätteeksi päätyneet muovit maatiloilta veloituksetta. Muovien tulee olla vapaita verkoista ja muusta jätteestä. Pienin noudettava erä on 10 kuutiometriä ja 1 000 kiloa.
Viljelijä voi tilata kalvoerän noudon täyttämällä sähköisen lomakkeen 4H:n verkkosivuilla. Pohjanmaan Muovikierrätys ottaa tämän jälkeen häneen yhteyttä ja hoitaa kuljetukset.
Pohjanmaan Muovikierrätys lahjoittaa vuoden loppuun mennessä tehdyistä tilauksista jokaisesta kierrätetystä, laatuvaatimukset täyttävästä muovitonnista 18 euroa viljelijän valitseman 4H:n paikallisyhdistyksen nuorisotyöhön.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.