MLL-Lappajärvellä 90-vuotisjuhlat

Moni varttunut henkilö muistaa Mannerheimin Lastensuojeluliiton vappukukat. Gun-Lis Övermark Lappajärven paikallisyhdistyksestä kertoo, että Lappajärvelle on ensimmäisen kerran päätetty tilata myyntiin vappukukkia helmikuussa 1930. Myöhemmin vappukukat muuttuivat pinsseiksi ja jäivät lopulta kokonaan pois.

Myyntitoiminta on yksi monista varainkeruun muodoista.

–Nyt juhlavuotena yhdistyksen budjetti nousee 10 000 euroon, mutta yleensä se on jonkin verran vähemmän. Suunnilleen puolet saamme avustuksina, puolet keräämme itse, laskeskelee paikallisyhdistyksen puheenjohtaja Anna Angervisto.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lappajärven paikallisyhdistys ry viettää torstaina 90-vuotisjuhliaan. Se perustettiin 1. elokuuta 1926.

Lue lisää Järviseudun Sanomien huomisesta lehdestä numero 37.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.