Huoli Jamista ja tiestön kunnosta tiedoksi Tiilikaiselle

Maa- ja metsätalousministeri Kimmo Tiilikainen vieraili Alajärvellä tiistaina 14. helmikuuta. Tiilikainen avasi Hoiskon Clt-tehtaan ja Alajärven Lämmön uuden kaukolämpövoimalan sekä vieraili Keiteleen sahalla ja Maanmittauslaitoksella.

Kaupungin tarjoamalla lounaalla ministerille tuotiin tiedoksi Alajärven ja lähikuntien huolenaiheita ja toiveita. Ne liittyivät tiestön kuntoon, Jamin merkitykseen alueelle sekä alueen teollisuuden ja tuotannon saamiseen samalle tukitasolle kuin esimerkiksi Karstulan.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.