Yliopistokemia jatkuu Evijärvellä

Evijärven lukio ja Tampereen Teknillinen yliopisto (TTY) ovat solmineet viiden vuoden jatkosopimuksen kemian perusopintojen opetuksesta Evijärvellä.

Evijärven lukiossa on opetettu vuodesta 1999 yliopistotason kemian opintoja. Aluksi yhteistyötä tehtiin Jyväskylän avoimen yliopiston kanssa ja vuodesta 2003 TTY:n kanssa. Nyt sopimusta on päivitetty.

– Viisivuotinen jatkosopimus antaa mahdollisuuden kehittää opetusta jatkossakin pitkäjänteisesti, Evijärven lukiossa opintokokonaisuudesta vastaava kemian opettaja Kimmo Västinsalo toteaa tyytyväisenä.

Lue aiheesta lisää keskiviikkona ilmestyneestä Järviseudun Sanomista.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.