Lukijan mielipideartikkeli:

Kiitos punaisten poskien päivästä!

Julkaistu:
Kategoria:
,

Haapajärvenkylän kyläseura järjesti edellisviikon sunnuntaina Vasikkaniemeen punaisten poskien päivän.Kaunis sää suosi järjestäjiä auringon paistaessa pilvettömältä taivaalta. Punaisia poskia näkyi ainakin lapsilla, jotka hääräsivät kirkkaalla jäällä ja laskettelivat pulkkamäestä.

Ponikin oli saapunut paikalle, jolla lapset innokkaasti ratsastivat ja nauttivat silminnähtävästi. Pekka Asuinmaa lenteli näyttävästi liidokillaan ympäri Haapajärveä. Makkaraa sai paistaa grillikodassa ja ulkona hyvässä nuotiossa. Nokipannukahvi maistui todella hyvältä auringon paisteessa ja tuttujen kyläläisten seurassa.

Oli kiva piipahtaa kotikylässä ja katsella tuttuja rantoja ja maisemia, joilla on joskus itsekin samoillut. Vasikkaniemestä on tullut kiva taukopaikka kyläläisille. Talkoohenki ja yhteen hiileen puhaltaminen näkyy kylässä. Paikalla oli paljon nuoria perheitä ja pikkulapsia sekä vanhempaakin väkeä. Kylässä on toimintaa ja yhteishenkeä. Kiitos kylän naisille ja miehille onnistuneesta ja mukavasta päivästä.

Paula Lappinen, Evijärvi

Jätä kommentti