Mieluisia vieraita esikoulussa

Isovanhempien kanssa leivotaan, pelataan, leikitään, askarrella, luetaan lehtiä, hypätään ruutua, pelataan jalkapalloa ja jääkiekkoa, luistellaan luisteluradalla ja syödään herkkuja. Näin oli esikoulu Poutapilven väki eli Kortesjärven 20 esikoululaista luetelleet, kun heiltä oli kysytty mitä he isovanhempiensa kanssa puuhailevat.

Isovanhemmat ovat myös odotettuja vieraita. Poutapilven väki kutsui isovanhemmat vieraisille esikoulun tiloihin.  Vieraat halattiin heidän saapuessaan, yhdessä leikittiin, laulettiin, askarreltiin ja esitettiin itse tehty video.

– Tämä on mukava päivä, tätä ei voi jättää väliin. Järjestämme lisäksi syksyllä yhteisen perhetapahtuman ja keväällä on kevätjuhla, johon esikoululaisten perheet kutsutaan mukaan. Kevätjuhlaa tässä jo valmistelemme, kertoo esikoulun opettaja Sirpa Saarijärvi.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.