Kerho liikuttaa koulun jälkeen

Urheiluseuran iltapäiväkerho liikuttaa alakoululaisia torstai-iltapäivisin koulun jälkeen Evijärvellä. Särkikylän koululla on reippaillut alkusyksyn aikana 17 lasta ja Kirkonkylässä kahdeksan lasta.

Iltapäiväkerho on osa Nestlén ja Suomen Urheiluliiton yhteistyöohjelmaa, jonka tavoitteena on lisätä koululaisten liikkumista ja tietoa terveellisestä ravinnosta. Evijärvellä kerhoa pyörittää Evijärven Urheilijoiden yleisurheilujaosto.

Lue lisää Järviseudun Sanomista 40/2017.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.