Kotihoidon ryhmäkoti Pihlajapirtiksi

Kotihoidon ryhmäkodilla on uusi nimi.
Evijärvellä Antinrinteen palvelukeskuksen alakerrassa sijaitsevan kotihoidon ryhmäkodin nimi on muuttunut tukiasuntolasta Pihlajapirtiksi.

Pihlajapirtin tiiminvetäjä Minna Kivelä kertoo, että ryhmäkodille haluttiin vaihtaa tukiasuntolaa kodikkaampi nimi, joka sopisi yhteen yläkerrassa toimivan Antinhovin ja Kaislakodin kanssa. Pihlajapirtin asunnoissa asuu tällä hetkellä 14 ikäihmistä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.