Koulun raportti maaliskuussa

Julkaistu:

Aihe:

KAUHAVAN kaupunki on tilannut kosteus- ja sisäilmatekniset tutkimukset Kortesjärven koulukeskukseen, pohjautuen aiemmin tehtyyn riskiarvioon ja tutkimussuunnitelmaan. Tutkimus koskee koko rakennusta ja liikuntataloa.

Tutkimuksen tavoitteena on selvittää koulurakennuksen kunto sekä mahdollisten sisäilmaongelmien aiheuttajat. Tutkimukset käynnistettiin helmikuun alussa. Varsinaiset rakenneavaukset ja materiaalinäytteiden otot kohteessa pyritään suorittamaan hiihtolomaviikon aikana, 25.2.–1.3.

Kaikissa rakennuksen osissa tehdään sisäilma- ja rakennusteknisiä tutkimuksia laajalla alueella. Tutkimusten aikana rakennuksessa voidaan työskennellä ja opiskella normaalisti. Tutkimusraportin odotetaan valmistuvan maaliskuun 2019 loppuun mennessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.