Uusi S-market Lappajärvi avattiin

Julkaistu:

Aihe:

Osuuskauppa KPO avasi tänään perjantaina uuden S-marketin ja ABC-polttoainepisteen Lappajärvelle.

Uusi S-market sijaitsee kunnan keskustassa osoitteessa Kärnäntie 6. Markettia olivat avaamassa KPO:n toimitusjohtaja Kim Biskop ja kunnanjohtaja Tuomo Lehtiniemi.

–Uusi myymälä turvaa nykyaikaiset ja kehittyvät kauppapalvelut Lappajärvellä pitkälle tulevaisuuteen. Päivittäistavara valikoimat monipuolistuivat ja asiointi on tehty asiakkaalle vaivattomaksi, toteaa Osuuskauppa KPO:n S-market ja Sale -ryhmän johtaja Jarmo Palola lehdistötiedotteessa.

Tiedotteessa mainitaan, että myyntialaa uudessa myymälässä on reilut 1 000 neliötä, ja se tarjoaa asiakkailleen entistä laajemman tuotevalikoiman päivittäis- ja käyttötavaraa. Kaksi itsepalvelukassaa nopeuttavat ja helpottavat erityisesti pienten ostosten tekemistä.

Mainos

Myymälän tarjontaa täydentävät ABC-polttoainepiste, nosto-automaatti ja samaan kiinteistöön muuttanut Alko.

Tiedotteen mukaan uuden S-marketin keskeinen sijainti ja avara parkkialue leveine pysäköintipaikkoineen helpottavat asiointia merkittävästi entisestä.

S-market lämpenee kaukolämmöllä ja lämmityksessä hyödynnetään myös kylmälaitteiden lauhdelämpö. Lisäksi rakennuksen katolle asennettujen paneelien avulla tullaan hyödyntämään aurinkoenergiaa täydentävänä energianlähteenä. Myymälän kylmäjärjestelmä toimii ympäristöystävällisellä hiilidioksidilla. Kiinteistö ja piha-alueet valaistaan energiatehokkaalla led-valaistuksella.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.