Vimpeli aloittaa puolivälierät tutulla kokoonpanolla

Janne Heimonen lukkaroi Vedon voittoon Kiteestä alkukesän ottelussa Saarikentällä. Sama on tavoitteena tänään.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Ottelu käynnistyy kello 17.30. Kitee lähtee haastamaan Vetoa otettuaan runkosarjan päätöskamppailussa Tahkolta pisteet isolla voitolla 2–0 (1–0, 8–5). Kiilaan juoksee myös ex-Ankkuri Sami Mikkolanaho, joka oli yksi tuon voiton arkkitehdeistä.

Vedon alustavassa kokoonpanossa tämän iltaiseen otteluun kärkeen palaa Teemu Isoketo–Mikko Kanala -kaksikko, jota seuraavat Sami Haapakoski, Matias Rinta-aho, Elmeri Anttila, Viljo Sillanpää, Janne Heimonen, Timo Hanhisalo ja Severi Lassila. Jokereina nähdään tuttu kolmikko Jere Saukko, Perttu Ruuska ja Janne Mäkelä.

Ottelusarjan toinen peli pelataan sunnuntaina Kiteen Rantakentällä kello 17 ja Vimpelissä pelataan jälleen tiistaina 20. elokuuta kello 17.30. Varaottelupäivät ovat torstai 22.8. kello 17.30 Kiteellä ja lauantaina 24.8. Saarikentällä.

Runkosarjassa Veto vei molemmat joukkueiden väliset kohtaamiset, Saarikentällä 2–0 (5–0, 14–1) ja Rantakentällä 0–2 (0–3, 1–3). Joukkueet ovat kohdanneet puolivälierissä tällä vuosikymmenellä kolmesti. Näistä ottelusarjoista Vedolla on 10 voittoa, Kiteellä yksi.

KiPan pelinjohtaja Raimo Bragge toteaa ennakkoasetelmien olevan samantyyppiset kuin vuonna 2016. –Taktinen pelaaminen näyttelee suurta roolia tässä sarjassa. Sarjan ratkaisee meidän kannalta se, miten virheetöntä peliä pystymme pelaamaan, helppoja ei saa antaa missään tapauksessa Vimpelin tasoiselle joukkueelle. Luottavaisin mielin kuitenkin olen, sillä meidän peli on hyvässä kunnossa ja olemme pelanneet nousujohteisesti kohti näitä pelejä. Ensimmäisen pelin tärkeys on suuri meidän yllätysmomentin kannalta, hän sanoi joukkueen pudotuspeliennakossa.

Ulkopeli oli isossa roolissa runkosarjan viimeisessä ottelussa Kankaanpäätä vastaan, kun Veto haki pisteet 0–2 (0–4, 1–7). Se toimi pelinjohtaja Markku Hylkilän mukaan kenraaliharjoituksena perjantain ottelulle: –Pelattiin monenlaisesti ja monipuolisesti. Hyvillä mielin saa lähteä jatkoon.

Muut puolivälieräparit ovat Sotkamon Jymy ja Pattijoen Urheilijat, Joensuun Maila ja Seinäjoen JymyJussit sekä Kouvolan Pallonlyöjät ja Hyvinkään Tahko.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.