Sydänviikko Järviseudulla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

SYDÄNVIIKON pakettiin on tänä vuonna kerätty ideoita ruokailon lisäämiseksi lasten kanssa.

Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin oppilaat opettajineen ovat saaneet ruokaan liittyvää aineistoa joka päiväksi.

-Ruokailon lähettiläinä toimivat erityisesti esikoululaiset sekä 1. ja 2. luokkien oppilaat opettajiensa johdolla, Leena Uusitalo Järviseudun sydänyhdistyksestä kertoo.

Mainos

Hän toteaa, että korona-aikaan sopii ulkona liikkuminen. Sydänviikko venytetään toukokuuhun, jolloin maasto on vähän kuivunut, ja liikuntaa päästään kunnolla harrastamaan.

Sydänliikuntatuokiot pidetään kirkonkylän laavulla Evijärvellä 3.5. kello 18 alkaen, Kivitipun maastossa Lappajärvellä 10.5. kello 18 alkaen ja Vaaran askelmilla Lakeaharjulla Vimpelissä 11.5. kello 18 alkaen.

Virtuaalinen Sydänpäivä on katsottavissa 19.–25.4. Aiheina ovat ainakin verenpaine, eteisvärinä, kolesteroli ja diabeteksen hoito, Asahi-tuokioita unohtamatta. Virtuaalisen Sydänpäivän ohjelma on helposti katsottavissa omalla tietokoneella tai älylaitteella osoitteessa www.sydan.fi/sydanpaiva.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.