Torikauppiaat vyöryvät Kortesjärvelle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

KORTESJÄRVELLÄ vietetään pohjalaista toripäivää 8. toukokuuta.

Idea lähti torikauppiaiden yhteistyöstä. Nyt kun markkinat on lähes kaikki ainakin alkukesän osalta peruttu, eikä massatapahtumia saa järjestää, toripäivä tuo kauppiaat kaupunkiin.

–Kauppiaina emme voi odottaa, että jos joskus taas päästäisiin tekemään kauppaa. Ja pohojalaasia ku ollahan, niin periksi ei anneta!, sanoo Satu Saarikoski Satuvintti oy:stä.

–Mietimme, että joukossa on voimaa ja hyvällä porukalla saadaan kiva toripäivä aikaan. Kuitenkin rajatulla kauppiasmäärällä haluamme varmistaa, ettei tapahtuma kasva liian suureksi ja turvavälit ja muut rajoitukset pystytään pitämään.

Pohjalaisissa toripäivissä on mukana noin 20 torikauppiasta, joista suurin osa on pohjalaisia. Heillä on myynnissä niin lättyjen, lakujen, hattaran, palvilihan ja savukalan kaltaisia herkkuja kuin vaatteiden, luonnonkosmetiikan, puunkantokoppien ja huonekalujen kaltaista käyttötavaraakin.

TORI on kauppiaalle loistava paikka kokeilla uutta ideaa tai erilaista tuotetta, Saarikoski sanoo.

–Jos ihmiset eivät siitä torilla innostu, niin jotain muutosta pitää miettiä. Palaute on välitön.

–Toreilla pienetkin yritykset pystyvät kohtuullisella kulurakenteella saamaan tuotteensa esille ja asiakkaat saavat yksilöllisiä tuotteita.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.