Veto kiri Saarikentällä Pattijoen ohi

Veto keräsi täyden pistepotin Saarikentältä perjantaina. Pattijoen Urheilijat kaatuivat 2–0 (5–2, 3–2).

VIMPELIN Veto ja Pattijoen Urheilijat kohtasivat helteisellä Saarikentällä perjantaina. Tasaisesti edennyt kamppailu päättyi lopulta Vedolle suoraan kahden jakson aikana. Loppuluvut ottelussa olivat 2–0 (5–2, 3–2).

Molemmilla jaksoilla kotijoukkue joutui takaa-ajoasemaan, mutta onnistui lopulta kääntämään jakson voitokseen viimeisessä vuoroparissa. Ratkaisevilla hetkillä Veto rankaisi Raahea räpylävirheistä kylmäävällä prosentilla.

VEDON ykköspalkittu Matias Rinta-aho kehui ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa vastustajan ulkopeliä. Raahelaisten ulkopeli tiedettiin jo etukäteen vahvaksi, mikä korosti onnistumisia sisäpelissä.

–Olen tyytyväinen siihen, että molemmilla jaksoilla takaa noustiin rinnalle ja ohi, Rinta-aho kommentoi.

Vimpelin pelinjohtaja Tomi Niskanen antoi myös positiivista palautetta Vedon kirivaihteesta. Hänestä illan aikana Saarikentällä pelattiin hyvää pesistä. Kotijoukkue onnistui määrätietoisesti saamaan sellaisia ratkaisuja mitä tarkoituksena oli hakea.

–Se rauhallisuus, mikä on ollut eri tilanteissa nousemisessa ei ole säkään perustunut, Niskanen sanoo.

POHJOISPOHJALAISTEN pelinjohtaja Jussi Haapakoski oli tyytyväinen joukkueensa taisteluilmeeseen. Toisen jakson ratkaisevat virheet jättivät valmennuksen näkökulmasta spekuloitavaa.

–Siihen olen tyytyväinen, että tulimme tänne pelaamaan. Jos ei räpylä kestä, niin Vimpeli rankoo. Nyt niitä toisella jaksolla varsinkin tuli, Haapakoski tiivistää.

Pattijoen ykköspalkittu Topi Kosonen allekirjoitti samat ajatukset. Toisella jaksolla laadukkuutta olisi kaivattu enemmän. Joukkueen kokonaisesityksestä Kososelle jäi positiivinen maku ja kuva.

–Hyvin taisteltiin. Vimpeli otti lopulta ansaitusti kolme pistettä. Toinen jakso jäi harmittamaan. Siinä kaikilta kolmelta juoksulta olisi voinut välttyä toisin pelaamalla. Tässä oli kuitenkin paljon hyviä asioita, Kosonen päättää.

LOPPUTULOKSEN myötä Vimpeli jatkaa Superpesiksen kärkipaikalla. Toisella sijalla sarjataulukossa on Kouvolan Pallonlyöjät suoraan Vedon kannassa kiinni.

Tiistaina Siilinjärveä vastaan pelattavan pelin jälkeen seuraavan kerran Vedon kuntoa kansallispelin parissa mitataan perjantaina vierasottelussa Seinäjoen JymyJusseja vastaan. Saarikentälle Superpesis palaa sunnuntaina, jolloin kentälle astelee vieraaksi tamperelaisjoukkue Manse PP.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vimpelin Veto

Veto taipui karhuluolassa

PeKa-Veto 89-61 (53-33) Vimpelin Veto kärsi tappion naisten Korisliigassa Kotkan Peli-Karhujen vieraana. Veto joutui otteluun

Vilma Metsälä (vas.), Mari Takala ja Noora Mäenpää ovat tyytyväisiä siihen, miten aktiivisesti suomalaiset laittavat paistinrasvat kiertoon.

Kinkkutemppu tulee jälleen – yhden kinkun rasvasta valmistetulla dieselillä pääsee jopa kolme kilometriä

K-market Veto osallistuu myös tänä vuonna, kahdeksatta kertaa, Kinkkutemppu-kiertotaloustempaukseen. Jouluruokien valmistuksesta syntyvät paistinrasvat voi tuoda kaupan keräyspisteeseen kierrätettäväksi 18.12.2023-7.1.2024. Kinkkutemppu kierrättää jo kahdeksatta joulua peräkkäin paistinrasvat uusiutuvaksi dieseliksi. Kekseliäs kiertotalouskampanja onnistui viime vuonna keräämään 45 tonnia rasvajätettä.

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.