Sillankorvan grillistä herkut oman tilan raaka-aineista

Jenna Matilainen viihtyy työssään Sillankorvan grillillä.
Jenna Matilainen viihtyy työssään Sillankorvan grillillä.
Jenna Matilainen viihtyy työssään Sillankorvan grillillä.
Jenna Matilainen viihtyy työssään Sillankorvan grillillä.
Sillankorvan yrttijuuston omistama grilli Evijärvellä, 68-tien varressa koulukeskuksen kupeessa, aloitti toimintansa helmikuussa. Annokset valmistetaan poikkeuksellisesti yrittäjän oman tilan raaka-aineista.

Sillankorvan yrttijuuston omistama grilli Evijärvellä, 68-tien varressa koulukeskuksen kupeessa, aloitti toimintansa helmikuussa. Annokset valmistetaan poikkeuksellisesti yrittäjän oman tilan raaka-aineista.

Tämä sisältö on tilaajille

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.