Vedon tappiot jatkuivat

Pyrintö-Veto 91–56 (47–23)

Vimpelin Vedon tappiot naisten Korisliigassa jatkuivat Tampereen Pyrinnön kotisalissa. Vedon lähtöä peliin hankaloitti merkittävästi edellisessä ottelussa puujalan saaneen Tynice Martinin puuttuminen kokoonpanosta.

Sinivalkoiset taistelivat Pyrinnön mukana ensimmäisen kymmenminuuttisen, ero kasvoi ainoastaan kahteen pisteeseen. Toisella neljänneksellä Vedon peli kuitenkin romahti kummassakin päässä kenttää, pisteet Pyrinnölle 30–8. Toinen puoliaika oli eron revettyä käytännössä kosmetiikkaa Pyrinnön pitäessä pelin hallussaan.

Veto-luotsi Jukka-Pekka Kujala ei liikoja selitellyt.

– Selkeä tappio. On silti sanottava, että Martinin puuttuminen näkyi kummassakin päässä kenttää. Itse ottelussa pysyimme mukana ensimmäisen kymmenminuuttisen, mutta se jälkeen peli repesi, emmekä enää taistelleet voitosta.

– Jos hyvää haetaan, niin levypallot menivät kohtuullisen tasaisesti, Pyrintö vei ne vain 42–38. Plussaa oli myös, että vapaaheitosta vain yksi meni ohi.

Vedon tehokkaimmat pussittajat olivat Kristina King, 15, sekä Anni Kujala, 11.

Veto kohtaa seuraavaksi keskiviikkona kotisalissaan espoolaisen Tapiolan Hongan. Kujala toivoo Tynice Martinin olevan silloin mukana.

– Toivottavasti hän toipuu ajoissa, se on täysin mahdollista.

Tomi Olli

Lue lisää

Muuta luettavaa

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.