Kunnallisuutiset

Ari Takala esitteli kunnanvaltuustolle Vimpelin kunnan laajaa hyvinvointikertomusta, johon päätöksentekoa voidaan pohjata.
Hyvinvointi

Hyvinvointikertomus nosti esille Vimpeliin muuttamisen pullonkaulan

VIMPELIN kunnanvaltuusto hyväksyi kokouksessaan 12. tammikuuta laajan hyvinvointikertomuksen vuosille 2021–2025. Hallinto- ja talousjohtajan sekä vapaa-aikatoimen laatiman 71-sivuisen asiakirjan valtuutetuille esitteli vapaa-aikasihteeri Ari Takala.

Hyvinvointikertomus on kuntajohtamisen ty…

Vimpelin kunnan tekninen johtaja Jarno Pulkkinen kertoo, että vuonna 2024 kunnan suurimmat hankinnat ovat uusi kirjasto ja nuorisotila.
hankinnat

Vimpelin hankintainfossa käytiin läpi tulevia investointeja  

KUNTALAISTEN olohuoneella 7. helmikuuta järjestetyssä hankintainfossa muistutettiin, että Vimpelin kunnan tahtotilana on käyttää mahdollisimman paljon paikallisia palveluja. Aiempina vuosina kunta on saanut palautetta siitä, että tulevista investoinneista ei ole informoitu riittävästi yri…

Kunnallisuutiset

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.