Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Diandra – Kesä yhdessä

26.8.2022 klo. 18:00 - 20:00

39€

Upea Diandra saapuu Lappajärven kesäteatteriin

Upeaa uraa jo yli kymmenen vuotta tehnyt ja Elämäni Biisi -musiikkiohjelmassakin vastikään loistanut Diandra lähtee kesällä kautta aikain ensimmäiselle ulkoilmakonserttikiertueelleen! Kesäteatterit ympäri Suomen täyttyvät kaikille tutuista, rakastetuimmista kappaleista, kun Diandra matkaa kymmeneen kesäteatteriin loppukestästä. Liput konsertteihin myynnissä Ticketmasterissa.

Kesäteatterimiljöö on tuttu paikka vuoden 2012 Idols-kilpailun voittajana suoraan menestykseen singahtaneelle Diandralle, joten tulevassa kiertueessa on erityislaatuinen lataus jo nyt. Tummuvat lämpimät kesäillat yhdessä musiikin äärellä saavat Diandran fiilistelemään jo tulevaa.

“Odotan innolla kesän kiertuetta! Näyttelin nuorempana monissa musikaaleissa, joten kesäteatterien tunnelma on tuttu. Näillä keikoilla kuullaan rakastetuimpia suomalaisia ja kansainvälisiä klassikoita, omaa tuotantoa ja television eri ohjelmissa esittämiäni kappaleita. Lämpimästi tervetuloa keikoille, tilataan lämpöä ja aurinkoiset päivät ja vietetään ihana keikkailta yhdessä”, Diandra kertoo.

Tiedot

Päivämäärä:
26.8.2022
Aika:
18:00 - 20:00
Hinta:
39€
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Lappajärven kesäteatteri
Puhelin:
0505224903
Sähköposti:
info@lappajarvenkesateatteri.fi
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto

Tapahtumapaikka

Lappajärven kesäteatteri
Itäkyläntie 97
Lappajärvi, 62600 Suomi
+ Google Map

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.