Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ready 4 Life -messut

tammikuu 26 klo. 11:00 - 15:00

Vapaa

VIIDENNET Järviseudun Ready 4 Life -messut järjestetään 26. tammikuuta kello 11–15 Alajärven monitoimihallilla. Messuja on järjestetty vuodesta 2014 saakka kahden vuoden välein; tammikuulta 2022 messut päätettiin siirtää vuodella eteenpäin alueen koronatilanteen vuoksi.

Nyt messut laajentuvat aiemmasta annistaan, koulutus- ja työpaikkatarjonnasta, esittelemään myös koko alueen harrastusmahdollisuuksia: messukutsu on lähetetty kaikille Järviseudun harrastustoimintaa tarjoaville seuroille ja yhdistyksille. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen käynnistyy lähiaikoina.

Messuja järjestetään isolla porukalla. Päävastuun kantaa Ohjaamo Alajärvi-Vimpeli, mukana ovat myös JPYP, joka vastaa yritysten ilmoittautumisista, SeAmk maakuntakorkeakoulu, jonka kautta tulevat koulutusorganisaatioiden ilmoittautumiset, Moms for Kids ry:n Yhdessä-hanke, joka toimii yhdistysten linkkinä sekä JAMI, lukio, yläkoulu, TE-palvelut, Alajärven vapaa-aika-, liikunta- ja nuorisopalvelut ja Etsivä nuorisotyö.

Lue koko artikkeli aiheesta

Tiedot

Päivämäärä:
tammikuu 26
Aika:
11:00 - 15:00
Hinta:
Vapaa
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Alajärven monitoimihalli
Urheilutie 2
Alajärvi, 62900 Suomi
+ Google Map
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.