Mestaripelimannilla juhlakonsertti

Vimpelin yhteiskoulun auditorio täyttyi ääriään myöten juhlistamaan mestaripelimanni Aimo Mässbackaa konsertissa, jossa yleisö sai nauttia monipuolisesta musiikkitarjonnasta ja elää täysillä mukana eri tunnelmissa. Illan pääosassa oli kansanmusiikki ja kuultiinpa illan päätteeksi yleisöön hyvin uponnutta pelimannien yhteissoittoakin. Vimpeliläisen viulutaiturin konserttiin osallistui myös Antti Järvelä (vas.),joka kiertää maailmaa uutta kansanmusiikkia soittavan suomalais-norjalaisen Frigg-yhtyeen kanssa sekä toimii opetustehtävissä.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.