Tunnustusta mediakasvatustyölle

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Suomen Sanomalehtien Liitto – johon Järviseudun Sanomatkin kuuluu – on saanut kansainvälistä tunnustusta kouluissa tekemästään mediakasvatustyöstä. Tunnustus tuli Sanomalehti opetuksessa -toiminnasta. Tunnustuksen myönsi sanomalehtien maailmanjärjestö WAN-IFR ja se jaettiin toiminnan 50-vuotisjuhlan yhteydessä.
Suomessa on tehty mediakasvatustyötä kolmanneksi pisimpään maailmassa. Järviseudun Sanomatkin on vuosittain mukana helmikuisen Sanomalehtiviikon merkeissä kouluissa. Koulut voivat tilata ilmaisia Järviseudun Sanomia ja lehdestä on resurssien puitteissa käyty koululuokissa kertomassa lehtityöstä. Järviseudun Sanomat on mieluista luettavaa myös lapsille ja nuorille.

Sanomalehtien Liiton 182 jäsenlehdestä 154 jäsensanomalehdellä on näköislehti verkossa. Nuoret käyttävät mielellään nettiä. Järviseudun Sanomat on tilattavissa nettilehtenä. Lehden voi lukea samanlaisena kuin paperilehdenkin millä tahansa mobiililaitteella ja missä päin maailmaa tahansa heti sen ilmestyttyä. Näköislehden hinta on paperilehteä halvempi. Opiskelemaan lähteneelle nuorelle lahjaksi tilattu näköislehti, samoin kuin paperilehtikin, ovat kuin kirje kotiseudulta.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.