Järviseutu-säätiön apurahat haettavana

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Järviseutu-säätiön vuoden 2014 apurahat julistetaan haettavaksi syyskuun viimeiseen päivään 2014 mennessä. Apurahoja myönnetään Järviseudun henkisen ja taloudellisen kulttuurin vaalimiseen sekä Järviseutua koskevaan tutkimustoimintaan.
Lisäksi haettavana on Järviseudun Sanomien nimikkorahaston apuraha, jonka käyttötarkoituksen tulee olla seudullisesti merkittävä tutkimus- ja yhteistyöhanke tai koko aluetta kattava innovatiivinen kulttuuri- ja kotiseututyö.
Säätiön hallitukselle osoitetut hakemukset tulee toimittaa allekirjoitettuna asiamiehelle osoitteella Järviseutu-säätiö, asiamies Terhi Kultalahti, Riipanrinne 3, 62500 Evijärvi.
Hakemuslomakkeita saa asiamieheltä ja pdf-tiedostona Järviseudun Sanomien kotisivuilta.
Apurahat jaetaan säätiön nimikkopäivänä, Antinpäivänä 30.11.2014. Apurahoista ilmoitetaan saajille kirjeitse. Lisätietoja 040 703 6287.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.