Pesäpallofinaali sunnuntaina Saarikentällä

Joonas Suomisen (kuvassa) ja muiden Vimpelin Vedon A-ikäisten nuorukaisten pesiskausi jatkuu ja myös saadaan päätökseen tulevana sunnuntaina. Poikien Superpesiksen kolmas ja ratkaiseva finaaliottelu pelataan Vimpelin Saarikentällä 21.9. kello 15. Veto kärsi torstaina tappion Sotkamon Jymyn kotikentällä jaksoin 2–1 ( 2–1, 4–5, 1–0). Jymy tasoitti otteluvoitot 1–1 -lukemiin. Vedon parhaina palkittiin lukkari Janne Heimonen ja kakkosvahti Severi Lassila. Joonas Suominen toi ottelussa yhden juoksun.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.