Hopeaketjulle jatkoa Saarikentällä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vimpelin Vedon nuorukaiset taistelivat sunnutaina Sotkamon Jymyn ikätovereita vastaan poikien Superpesiksen kolmannessa ja ratkaisevassa finaalissa. Kotijoukkueen yritys ja kannattajien sitkeä kannustus etenkin toisella jaksolla ei auttanut vaan yli 700 katsojaa Saarikentän lehtereille koonnut ottelu päättyi Jymyn kultajuhliin jaksoin 0–2 (2–6, 2–2). Kotijoukkueen parhaina palkittiin Janne Heimonen ja Severi Lassila. Vedon A-juniori-ikäiset olivat Sotkamon jälkeen hopealla myös viime vuonna.

Mainos

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.