Postinjakaja ryöstön uhriksi Alajärvellä

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Miespuolinen n. 30-vuotias postinjakaja joutui ryöstön uhriksi torstaina 9.10.2014 aamuyöllä vähän ennen viittä.

Tapahtuma sattui Alajärven taajamassa Välikadulla. Postinjakaja vei taloyhtiönsä roskikseen roskia lähtiessään työvuoroon. Tuolloin oli kolme tuntematonta miestä ilmestynyt takaapäin paikalle, joista kaksi kaatoi uhrin maahan. Tämän jälkeen uhrilta anastettiin lompakko sekä myös eväät.
Otettuaan väkivalloin uhrilta edellä kuvatun omaisuuden, juoksivat tekijät paikalta kohti Alajärven kirkkoa ja uhrin kuulohavaintojen mukaan tekijät poistuivat sieltä autolla. Uhrin kuvauksen mukaan toinen varsinaiseen tekoon osallistuneista miehistä oli pukeutunut farkkuihin sekä siniseen huppariin, jossa hupparissa oli kylkien kohdalla valkoiset pystyraidat.
Myös toisella kimppuun hyökänneistä miehistä oli huppari yllään. Uhri oli kuullut miesten huutelevan toisilleen viron kielellä.

Tapahtumassa uhri sai käteensä vertavuotavan haavan. Anastetussa lompakossa oli rahaa n. 160 euroa sekä maksukortteja. Mikäli jollain on itse tapahtumaan liittyviä havaintoja tai muuten tietoja tai havaintoja edellä kuvattuihin tuntomerkkeihin sopivista kolmesta mieshenkilöstä, voi niistä ilmoittaa Pohjanmaan poliisilaitoksen Alavuden tutkintaan numeroon 040-8377 959. Tapahtumien tuoksinassa uhri puolustautui ja sai lyötyä kyynärpäällään toista tekijää kasvojen alueelle. On mahdollista, että siitä olisi toisen ryöstäjän kasvoihin jäänyt mustelma tai muu jälki.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA