Rattijuopumus Kauhavalla, mopo-onnettomuus Alajärvellä

Eilen klo 19.50 Kauhavalla Kauppatiellä kuljetti paikkakuntalainen keski-ikäinen mies katsastamatonta henkilöautoa päihtyneenä. Ajo-oikeudeton mies puhalsi poliisin alkometriin törkeän rattijuopumuksen lukemat.

Eilen klo 23.30 Alajärvellä Höykköläntiellä oli kahden mopon välinen liikenneonnettomuus, jossa kaksi paikkakuntalaista poikaa loukkaantui. Pojat ovat 15- ja 17-vuotiaita. Tapahtuman kulusta ei ole vielä selvyyttä, mutta onnettomuuden seurauksena molemmat pojat löytyivät tapahtumapaikalta tajuttomina ja heidät vietiin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. 17-vuotias poika puhalsi poliisin alkometriin rattijuopumuksen lukemat. Mopot vaurioituivat.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.