Ruukki Constructionsin johtohenkilöt tehdasvierailulla

Julkaistu:

Aihe:

Ruukki Constructionsin johtohenkilöt tekivät vierailun yhtiön Alajärven ja Vimpelin yksiköihin maanantaina. Työntekijöitä tavattiin myös Vimpelin nuorisotalolla järjestetyssä tilaisuudessa. Divisioonajohtaja Marko Somerma (kesk.) halusi viestittää vahvaa tekemisen meininkiä ja yhteishenkeä järviseutulaispaikkakunnilla. Vimpeliläisten tai alajärveläisten ei tarvitse olla hänen mielestään huolissaan yksiköiden tulevaisuudesta. Toimintaa kehitetään, eikä mikään muutu lyhyellä aikavälillä ruotsalais-yhdysvaltalaisen SSAB:n ja Rautaruukin yhdistymisestä huolimatta.
– Siitä ei tarvitse huolehtia, että kuka yhtiön omistaa, kun liiketoiminta on kannattavaa. Vimpelin ja Alajärven yksiköillä asiat ovat hyvin. Ei voi kuitenkaan sanoa, että voisimme jäädä lepäämään laakereillamme. Meillä on hyvä porukka ja hyvä joukkuehenki. Alajärvellä ja Vimpelissä johto ja työntekijät ovat aina osanneet tehdä töitä yhdessä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.