Kivijärvenkyläläiset Kauhavaan?

Miksi ei, jos kuntapäättäjien näkemykset eivät miellytä.
Päättäjien näkemyksistä hieman. Evijärven valtuusto on toiminut kuin Pietari hiilivalkealla. Ensiksi kiellettiin Kauhava, sitten Lappajärvi sekä muut järvikunnat, sitten kiellettiin itsenäisenä oleminen.

Nyt haikaillaan Pietarsaaren perään kunnanjohtajan voimin. Jos niin on, kuin siltä näyttää, niin kivijärveläiset voisivat mennä Kauhavan suojiin, perustellusti. Kerttuan -ja lahdenkyläläiset hakisivat turvapaikkaa Pietarsaaresta. Inalaiset hakisivat turvaa Kruunupyystä. Rakkaat särkiset Vetelistä, tosin pitkäsalolaisilla on lyhyt matka Lappajärvelle. Jokikyläläiset ilman muuta liittyvät Lappajärveen, pikitie valmiina.
Jäljelle jäävästä alueesta valtuusto voi perustaa itsenä näköisen metropolin, jossa metropolijohtajaksi itseoikeutetusti tietenkin kunnan johtaja, kuka se sillä hetkellä virassa lieneekin.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.