Evijärven Joululehti on ilmestynyt

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Evijärven Joululehti 2014 on ilmestynyt. Saimme paljon hyvää luettavaa kirjoittajien ansiosta. Saimme myös muutaman lisäsivun lehteen. Kaikki jutut eivät mahtuneet siltikään, mutta ne julkaistaan seuraavan vuoden lehdessä, joka onkin jo 25-vuotisnumero. Uusia juttuja ja kirjoituksia taas tarvitaan ja niitä voi lähettää tulemaan pitkin vuotta – näin ei tule hoppu loppupäässä. Joululehteä saa ostaa kymmenen euron hintaan seuraavista paikoista: Kukkakauppa Sinisiipi, Evijärven Sähköpalvelu, Popo, Valokuvausliike Pesonen, Osuuspankki ja Pop-pankki. Kaikkien koulujen oppilaat myyvät lehteä kartuttaakseen retkirahastojaan.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.