Vimpelissä 50 vuotta sitten ripille päässeet kokoontuvat kesäkuussa

Vimpelissä 1. Helluntaipäivänä 6.6.1965 ripille päässet kokoontuvat ensi kesänä rippikoulun 50-vuotismuiston merkeissä. Juhlapäivä alkaa sunnuntaina 7.6.2015 kello 10 jumalanpalveluksella kirkossa. Jumalanpalveluksen jälkeen kokoonnumme seurakuntakotiin muistelemaan yhteistä rippikouluaikaa. Seurakuntakodille on järjestetty myös ruokailu ja kahvit.
Me järjestäjät toivomme, että sinä tämän tiedotteen lukenut rippikoulutoveri pistät jo tässä vaiheessa tapaamispäivän kalenteriin ja levität tietoa toisillekin. Jos muistat, meitä Vimpelin vuoden 1965 rippikoululaisia oli todella paljon. Ripille pääsi peräti 93 vimpeliläistä ja ainakin yksi lappajärveläinen. Saimme opetusta talvella kahdessa ryhmässä (yhteiskoulun oppilaat erikseen) ja kevätkesällä ennen konfirmaatiota olimme sitten kaikki yhdessä. Rippikoulutoverimme ovat levinneet laajasti ympäri maan ja muutamia kauemmaksikin maailmalle. Joukostamme poistuneitakin on jo pitkälti toistakymmentä.
Palaamme kevätpuolella tarkemmin asiaan. Yhteystietoja löydät tämän lehden Tapahtumat-palstalta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.