Hyvää uutisvuotta 2015!

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, huomenna alkava vuosi 2015 tuo mukanaan monia uutisen arvoisia asioita. Ei tarvitse olla kaksinen ennustaja voidakseen sanoa, että osa uutisista on hyviä, osa huonoja, osa erittäin huonoja. Monet maailman luokan uutiset koskettavat meitä järviseutulaisia heikonlaisesti, mutta kotimaan ja naapurimaiden käänteillä on vaikutuksensa tännekin.

Paikallislehden ydinosaamista ovat oman levikkialueen uutiset, niin pienet kuin suuret. Me paikallislehden toimittajat kuljemme tuntosarvet herkistyneinä etsien jutun aiheita: kiinnostavia ihmisiä, yllättäviä käänteitä, arkea koskettavia asioita. Niistä ja paljosta muusta haluamme lukijoillemme kertoa.

Mainos

Kansantalouden näkökulmasta katsottuna vuosi 2015 antaa vähänlaisesti toivoa paremmasta. Kuntien näkökulmasta katsottuna ruuvi kiristyy entisestään.
Parempia aikoja odotellessa vastaan tulee monia mukavien juttujen aiheita. Niistä kirjoittaessaan toimittaja ilahtuu ja toivoo, että positiiviset tunnelmat välittyvät myös lukijoille.

Me täällä Järviseudun Sanomissa toivomme, että uusi vuosi tuo mukanaan mahdollisimman paljon hyviä uutisia. Niistä ja myös kaikesta vähemmän hyvästä haluamme teille edelleen kertoa.
Haluamme olla tärkeä osa teidän arkeanne myös vuonna 2015.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.