Keskusta nojaa tasapuolisuuteen ja yhteistyöhön

Juha Sipilän johdolla Keskusta on onnistunut palauttamaan suomalaisten luottamuksen keskustalaisiin. Keskusta on noussut vaaliarvioissa ennakkosuosikiksi. Sipilän Keskustan suosio perustuu puheenjohtajan tapaan tehdä politiikkaa. Sipilä pyrkii vastakkainasettelun ja pikkunäppäryyden sijaan tunnistamaan ongelmat ja etsimään niihin ratkaisuja.

Suomen tilanne on haastava. Samaan aikaan tulisi seuraavalla vaalikaudella tervehdyttää julkinen talous, löytää uusia työpaikkoja ja vähentää eriarvoisuutta ihmisten ja alueiden välillä. Myös Kauhavan kaupungilla on isoja haasteita. Väestökehitys on saatava oikealle uralle ja Lentosotakoulun tilalle luotava uutta yritystoimintaa. Valtakunnallisesta sote-uudistuksesta uhkaa tulla iso lasku ja jo nyt tiukka talous vaatii tekemään hankalia päätöksiä. Maaseutuelinkeinojen tulevaisuuden näkymillä on korostunut merkitys Kauhavalle.
Vaikeina aikoina joukkuehengessä ja yhtenäisyydessä on voimaa. Kauhavalaisten keskinäinen riitely, peruutuspeiliin tuijottaminen ja syyllisten etsiminen ei vie meitä eteenpäin. Paremman tulevaisuuden luominen Kauhavalle edellyttää kaupungin, yritysten ja järjestöjen yhteistyötä. Kunnallispolitiikassa tarvitaan puolueiden välistä yhteispeliä ja vastuullisuutta.
Kauhavan keskustalaiset rakentavat jatkossakin Kauhavaa myönteisessä hengessä alkiolaisen aatteen pohjalta. Se, mistä emme tingi, on tasa-arvo niin kaupungin eri osien kuin kuntalaisten kesken. Vaikeat talouspäätökset on tehtävä varjellen heikoimmassa asemassa olevia. Keskusta pitää edelleen kiinni kuntaliitoksen yhteydessä sovituista asioista, pelisäännöistä ja tavoitteista.
Tuloksellisen yhteistyön sävyttämää vuotta 2015 toivottaen.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.