Niemi ja Laakso puheenjohtajiksi

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Maanantai-iltana kokoontunut Vimpelin kunnanvaltuusto teki historiaa, kun se valitsi Anne Niemen (kesk) valtuuston puheenjohtajaksi. Marja-Leena Laakso (kesk) valittiin puolestaan kunnanhallituksen puheenjohtajaksi. Viime vaalikaudella Vimpelin kunnanhallituksen puheenjohtajana toiminut Niemi on ensimmäinen nainen, joka on valittu Vimpelin kunnanvaltuuston puheenjohtajaksi. Kunnanvaltuustossa puhetta vuodesta 2005 johtanut Kari Lakaniemi (kesk) sai haluamansa eron kunnanvaltuutetun tehtävästä. Hänen tilalleen valtuustoon nousi Anita Ammesmäki (kesk).

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.