Valjakolla vauhdikkaasti

Julkaistu:

Aihe:

Siperianhuskyt elävät vetääkseen ja juostakseen. Lappajärveläisen Piia Rajalan 22 koiraa pääsevät tänä talvena lempipuuhaansa Peuranevalla, jossa niillä on viiden kilometrin mittainen ura. Talven tuulet ja tuiskut puhaltavat uran usein tukkoon, mutta viisaan johtajakoiran johdolla reitti aina löytyy.
Kyyti siperianhuskyn vetämässä reessä on tasaista ja äänetöntä: rauhan rikkoo vain koirien kevyt läähätys ja reen satunnainen natina.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.