Mikä on kunnan tehtävä?

Kunnan tehtävä on turvata peruspalvelut kuntalaisille! Niistä tärkeimpiä ovat sosiaali- ja terveyspalvelut sekä koulupalvelut, hallinto ja talous. Näiden lisäksi on paljon lakimääräisiä tehtäviä, kuten kaavoitus, rakennusvalvonta ynnä muuta sellaista.
Ihmeellistä kyllä näyttää siltä, että Evijärven palveluiden turvaamisella kuntalaisille ei ole mitään väliä. Antaa mennä, luovutaan kaikista palveluista.
Kunnan luottamushenkilöt ovat vastuussa palvelujen järjestämisestä kuntalaisille. Niiden turvaamiseksi on käännettävä jokainen kivi.
Tulee sellainen vaikutelma kuin joillakin tahoilla olisi jotain muita syitä ajaa asioita tiettyyn suuntaan, kun kuntalaisten palvelujen turvaaminen. Muuten tämä ei oikein ole selitettävissä.
Näistä päätettäessä on otettava huomioon kaikki kuntalaiset niin eläkeläiset, lapsiperheet, yrittäjät ja muu väestö. Voi vain kuvitella miten meidän kaupan palveluiden käy jos kaikki kunnalliset palvelut lähtee.
On kysymys niin suuresta asiasta, että kaikki vaihtoehdot on katsottava.
Ei anneta tunteille valtaa, vaan ajatellaan asiat asioina.
Ollaan rehellisiä itsellemme ja toimitaan niin, että voimme katsoa kuntalaisia silmiin päätöksenteon jälkeenkin. On se sitten mikä tahansa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.