Vaivaisukot varkauden kohteena Pietarsaaren seudulla

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pietarsaaressa ja Larsmossa vaivaisukot ovat joutuneet helmikuun aikana varkauksien kohteeksi. 13.2.–15.2.2015 irrotettiin vaivaisukko seinästä ja anastettiin vaivaisukon sisällä olleet rahat Pietarsaaressa Vaasantie 118:ssa. Larsmossa Fagernäsintiellä rikottiin vaivaisukkoa 14.2.–15.2.2015 ja anastettiin lukot, mutta rahoja ei saatu anastettua. Poliisi pyytää vihjeitä tekijöistä nroon 0295415903 tai nimettömänä vihjepuhelimeen 06-8225454.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.