Vastine Markus Kattilakosken kirjoitukseen

Ilman riidan kylvämistäkin meillä on kädet täynnä töitä. Evijärvellä on kuluvan vuoden aikana isoja asioita käsiteltävä, merkittävimpänä tietenkin kuntarakenneasiat ja talousarvion mukaiset investoinnit. Lisäksi toisen asteen koulutuksen järjestämislupauudistus ja sote-uudistuksen kiemurat työllistävät niin viranhaltijoita kuin luottamushenkilöitä. Ajatuksia ja resursseja on suunnattava myös entistä enemmän Evijärven kehittämiseen ja elinvoiman säilyttämiseen.

Luottamushenkilönä haluan edetä asiasisältö ja kuntalaisten etu edellä.
Olen erittäin pettynyt, että Kattilakoski sortuu kirjoituksessaan (JS 25.2.15) täysin asiattomalle linjalle. Kirjoituksen sisältöä voi pitää osittain solvauksena. En aio jatkaa keskustelua ko. aiheesta julkisuudessa.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.