Potkukelkka varastettiin

Sinulle, omaatuntoa vailla oleva varas, joka varastit tiistaina 3. maaliskuuta Vimpelin Lappajärven rannassa olevan Katajalanden venesataman grillikatoksen seinän vierestä sinisen potkukelkan. Kelkassa on jalaksissa levikemuovit, välipuolassa katkennut varoitusviitta ja kädensijoissa kirkkaat metalliset koukut jääkairaa varten.
Se kelkka oli köyhän liikuntarajoitteisen naishenkilön omaisuutta.
Jos sinulla röyhkeä varas on yhtään omaatuntoa, niin palauta kelkka välittömästi samalle paikalle, mistä sen varastitkin. Jos palautat kelkan kolmen päivän kuluessa lehden ilmestymisestä, niin en ilmoita asiaa poliisille. Muussa tapauksessa teen rikosilmoituksen. Kun olet kelkan palauttanut, niin soita puhelinnumeroon 0503700303

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.