Poliisiuutisia

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Pohjanmaan poliisilaitos:

5-6.6-15 välisenä aikana Pietarsaaresta anastettu Piaggio-merkkinen mopo, jonka reksiteteritunnus on 59-MBF. Poliisi kaipaa silminnäkijä havaintoja moposta numeroon 0295 415 809.

8.6-15 klo 01.50 aikaan Pietarsaaressa epäilty törkeä rattijuopumus Victor Schaumaninpuistikolla. 53-vuotias mieshenkilö kuljetti henkilöautoa ja puhalsi 1.25 promillea alkometriin, hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Jätä kommentti

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.

ILMAINEN

ISOJAKO

JA