Leirillä monenlaista mukavaa

Vimpelin Rantakylän koulun ympäristössä on kuulunut iloisia lasten ääniä. Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikatoimen yhteistyössä Rantakylän Kyläseuran kanssa järjestämällä kolmipäiväisellä leirillä 7–12 -vuotiaat tytöt ja pojat ovat saaneet uusia kavereita. Tekemistä on ollut tarjolla taikatempuista kuntonyrkkeilyyn ja kaupunkisodasta volttipalloilla temppuilemiseen. Myös korikiipeilyä on ollut mahdollisuus kokeilla, jos vanhemmilta on saatu siihen suostumus. Korikiipeilyssä leiriläisten turvallisuudesta huolehti auktorisoitu köysitoiminnanohjaaja Reijo Laine Seinäjoelta.

Jaa tämä juttu:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Telegram
Sähköposti

Aihealueeseen liittyviä juttuja

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.